Ortakçı Cumhuriyet İlkokulu
Ortakçı Mahallesi Buharkent/AYDIN

VİZYON

Çocuklarımızın bilinçli ve karakterli bir şekilde, iyi bir geleceğe sahip olmalarına katkı sağlamak…

MİSYON

Öğrencilerimizi ; "Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven, ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ´Biz´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."

BAŞARILAR

*2011-2012 Öğretim Yılı Aydın PDS 4-5. sınıflar ilçe 1.liği, *2011-2012 Öğretim Yılı Aydın PDS 4-5. sınıflar Aydın İl 18.liği, *2014 yılı İlkokullar Arası Halk Oyunları Aydın İl Birinciliği

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi